Anzun pitkäsoitto ja uusi video

Perjantaina 3.5. suoratoistoihin julkaistiin Anzun uusi, kolmas, pitkäsoitto ”Elämä kuin kantrilaulu”. Tuoretta musiikkia on siis kuultavissa mm. YouTubessa, Spotifyssa, Deezerissa, iTunesissa ja muissa suoratoistopalveluissa.

Samalla tehtiin myös fyysisiä CD-levyjä myyntiin.

Pitkäsoiton biisintekijöitä ovat Anzun itsensä lisäksi olleet Mika Peltonen, Esa Eloranta, Rami Kangas, Jari Salonen ja Pauli Leppänen. Mukana on myös yksi cover, jonka sävelestä ja sanoituksesta vastaavat edesmenneet mestarit Matti ”Fredi” Siitonen ja Vexi Salmi.

Soitto- ja laulupuolella ovat ahkeroineet artistin itsensä ja äänittäjänä, miksaajana sekä tuottajana toimineen Mika Peltosen lisäksi Kalle Alatalo, Jussi Kinnunen, Timo Koskinen, Aleksis Kaunisvirta, Markus Takala, Antti Vuorenmaa, Taija Nummijärvi, Krista Mäkinen ja Paula Anteroinen. Suuri kiitos kaikille!

Elämä on kuin kantrilaulu” -kappale sai kaverikseen myös samannimisen musiikkivideon, joka on nähtävissä YouTubessa. Sieltä löytyy myös Anzun edelliset musiikkivideot.

Videon parissa ahkeroivat Kimmo Muttilainen ja Teemu Laulajainen. Kuvissa vilahtavat Heli Savolainen Martti-koirineen, Mika Poutala ja onnekaasti yhteen kuvauspaikkaan ilmestyneet Rauman OKL:n opiskelijat.

Videota kuvattiin Otanlahden uimarannalla, Rauman Seudun Työnhakijoiden toimistolla, Syvärauman Pubissa ja eräässä raumalaisasunnossa. Tästä taas kiitokset asianosaisille!

Anzun uutta levyä saa ostaa artistilta itseltään muun muassa keikoilla tai jo nyt laittamalla esimerkiksi sähköpostia osoitteeseen anzurelli@gmail.com

Samaisesta sähköpostiosoitteesta saa tiedustella Anzua keikoille.

Tämä kesän keikoista on tietoa toisaalla näillä sivuilla.

Lämmintä kesää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *