ANZULTA LISÄÄ SUOMENKIELISTÄ KANTRIA

”Vien pikkuveljen kotiin” edustaa kantrimiehen herkempää puolta.

Raumalainen laulaja-lauluntekijä, tekstittäjä ja toimittaja Anzu (Ari Anteroinen) jatkaa suomenkielisen kantrin parissa julkaisemalla 2.9. kappaleen Vien pikkuveljen kotiin, jonka on säveltänyt Rami Kangas ja sanoittanut Jari Salonen. Äänityksestä ja sovituksesta vastaa Mika Peltonen.

Peltonen soittaa kappaleella myös akustista kitaraa ja bassoa. Muista kitaroista vastaa Kalle Alatalo. Rummuissa on Timo Koskinen ja viulussa Taija Nummijärvi.

Laulun tekijät Kangas ja Salonen kertoivat, että laulu syntyi jo noin parikymmentä vuotta sitten toscanalaisessa pikkukaupungissa kaksikon ensimmäisenä yhteisenä biisinä.

Monen mutkan kautta kappaleen demo kulkeutui Mika Peltoselle, joka tarjosi laulua Anzulle levytettäväksi.

– Ostin idean heti, sillä yksinkertaisen kaunis mutta tarttuva sävel ja karun kaunis tarina vetosivat kantrimiehen tunteisiin, Anzu toteaa.

Anzu julkaisi kolme kantribiisiä, Täällä, Baaritskin rippituoli ja Valo lämpöisin, vuoden 2021 keväällä ja tänä keväänä rekkarallin nimeltä Kylmä laakeri ei tienaa.Tarkoitus on jatkaa julkaisuja edelleenkin ja koostaa ensi vuoden puolella kantriin kallellaan oleva pitkäsoitto.

Spotifyssa biisin voi kuunnella tämän linkin kautta.

Vien pikkuveljen kotiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *