Uutta kohti!

Anzu on julkaisemassa reilu vuoden paussin jälkeen uutta musiikkia. Ensin pistetään ulos kaikkiin suoratoistopalveluihin kappale nimeltä ”Kylmä laakeri ei tienaa”.Kappaleen on säveltänyt Mika Peltonen ja ”Peltsi” vastaa myös sanoista yhdessä Pauli Leppäsen kanssa. Sovitus on niin ikään Peltosen.


Reippaalla, eräänlaisesta rekkayrittäjästä kertovalla, kantrirallilla, joka julkaistaan ”seiskaseiskakakskaks”, eli 7.7.2022, soittavat Mika Peltosen (kitara, basso) lisäksi Kalle Alatalo (kitarat) ja Timo Koskinen (rummut).Kansikuvan, kuten tämän nettisivun pääkuvankin, on ottanut Teemu Laulajainen.


Elokuun loppupuolella on tulossa toinenkin uusi kappale ”Vien pikkuveljen kotiin”, mutta palataan siihen sitten tuonnempana tarkemmin.
Anzua on mahdollisuus tavata keikalla seuraavan kerran juhannusaattona Pyhärannan Lahdenvainion rantasaunalla kello 17-19 sekä lauantaina 2.7. Pyhärannan Kievarissa leirintäalueella klo 19 alkaen. Molemmilla keikoilla päivystävänä kitaristina ja taustaköörinä on Make Tommila.


Mukavaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *