Kevättä!

Kiitos heti kärkeen kaikille, jotka olivat läsnä 10.3.2023 Raumalla Unajan Tapiolassa Kantriin kallellaan -konsertissa. Väki viihtyi ja paikalla olleet soittajat myöskin. Kiitos Rauman-vierailusta Janne Kaunistolle, Tuomas Metsbergille, Suonna Konoselle, Arto Pajukalliolle ja myös Make Tommilalle.

Iso kiitos myös Eurajoen Säästöpankkisäätiölle, Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle, Unajan Urheilijoiden Esa Kivimäelle plus talkoo- ja puffettiporukalle sekä Engrenin Kaitsulle, unohtamatta valokuvaajia Teemu Laulajainen ja Mauri Laitinen. 

Tattista myöskin ennakkomyynnistä Sanomalehti Länsi-Suomen asiakaspalvelulle ja medialle noin yleisesti hyvistä ennakkojutuista.

Meille tekijöille jäi tilaisuudesta hyvä fiilis ja saatu yleisöpalautekin on ollut pääosin kiittävää. Ja jos jotain pientä moitteen sanaa on tullut, olemme senkin ottaneet mielellämme vastaan ja pohdimme, josko seuraavalla kerralla voimme tehdä jotain toisin. 

Anzu ja Make ovat tulevana kesänä kahdesti soittelemassa ja laulelemassa Raumalla liikekeskus Potkurin katolla Hella Street Food Co:n ”leivissä”. Tervetuloa sinne. Ajankohdista ja mahdollisista muista tulevista keikoista infotaan tarkemmin, kun saadaan kalenterit ajantasalle.

Anzu ja Peltosen Mika puuhastelevat pikkuhiljaa ilman paineita myös uusia Anzun kantrikappaleita studion uumenissa, kun sopivia hetkiä löytyy.

Joten pysykää kuulolla!

Anzu

Anzu ja Make
Tosifani
Muusikot lavalla
Yleisön näkövinkkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *